Люля кебаб яловичий в лаваші
308.00 грн
Склад:
лаваш (21%), яловичина знежилована (17%), перець болгарський (13%), шпарагівка (стрючкова квасоля) (10%), сало свинне (6%), гриби печериці (6%), цибуля ріпчаста (5%), сир моцарела, сир бринза, соус «шрірача», шпинат, вершки кулінарні 30%, майонез 67%, зелень петрушки, олія соняшникова рафінована, сіль, приправа аджика суха, приправа «7 трав», часник сухий, гірчиця лагідна, оцет яблучний 6%, цукор, перець чорний мелений, перець чилі гострий мелений.
Алергени виділені жирним шрифтом.
Алергени виділені жирним шрифтом.
Опис:
У духовій шафі: заморожену страву запекти при температурі 150-160°C протягом 10-15 хвилин.
На мангалі, грилі або сковорідці: спочатку страву розморозити та запекти.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити
Банош зі шкварками та бринзою
93.00 грн
Суп курячий
картопля (48%), морква (15%), куряче філе (10%), цибуля ріпчаста (7%), ш...
165.00 грн
Шашлик зі свинини
шия свинини (97%), соєвий соус,
390.00 грн
Суп з фрикадельками індичими
картопля (48%), фарш індичий (14%), морква (10%), цибуля ріпчаста (8%),...
202.00 грн