
Відбивна по-італійськи
295.00 грн
Склад:
бедро курки (51%), пластівці кукурудзяні (20%), яйця курячі (6%), сир твердий пармезан (5%), крохмаль, вода джерельна, цибуля смажена суха, приправа 5 перців, сіль кухонна, часник сухий, перець чорний мелений.
Опис:
відбивну розморозити в холодильнику. Додатково можна запанірувати в борошні та збитому яйці. Смажити на рослинній олії (тваринному жирі), попередньо розігрітій сковорідці (під кришкою) на невеликому вогні, періодично перевертаючи. Зменшити нагрів та довести до готовності під кришкою.
Вас може зацікавити

Суп курячий
картопля (48%), морква (15%), куряче філе (10%), цибуля ріпчаста (7%), ш...
157.00 грн

Суп з фрикадельками індичими
картопля (48%), фарш індичий (14%), морква (10%), цибуля ріпчаста (8%),...
177.00 грн

Шашлик зі свинини
шия свинини (97%), соєвий соус,<...
390.00 грн

Морепродукти з рисом з чорнилами каракатиці, креветками та лососем
рис (50%), вершки ультрапастеризова...
279.00 грн