
Борщ червоний
132.00 грн
Склад:
картопля (34%), буряк (21%), капуста свіжа (14%), фарш свинний (8%), цибуля ріпчаста, морква, зелень свіжа, сало свинне, болгарський перець, яйця курячі, олія соняшникова рафінована, помідори пульпа, цукор білий кристалічний, оцет столовий 9%, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Алергени зазначені жирним шрифтом.
Опис:
у 2,5 л кипячої води вкинути суміш (картоплі, капусти, зелені і фрикадельок), варити на середньому вогні 20 хвилин. Після того вкинути морквяну зажарку і ще варити 15 хвилин, а після вкинути бурякову зажарку і дати поваритись ще 10 хв. В загальному борщ готувати 45-50 хв. Дати настоятись.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити

Суп з фрикадельками
картопля (49%), фарш свинний (18%), морква, цибуля ріпчаста, сало свинне...
142.00 грн

Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн

Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн

Деруни з м'ясом
картопля сира (70%), свинина напівжирна знежилована (14%), сало свинне, циб...
128.00 грн