
Голубці з м'ясом та булгуром
126.00 грн
Склад:
шинка свинна, крупа булгур, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, суміш перців, сіль кухонна, паприка копчена.
Опис:
голубці помістити в кастрюлю замороженими. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажання можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою щоб закрило верх голубців і тушкувати в літній період 40 хв, в зимовий 2 год. на малому вогні.
Вас може зацікавити

Борщ червоний
картопля (34%), буряк (21%), капуста свіжа (14%), фарш свинний (8%),&nbs...
132.00 грн

Суп з фрикадельками
картопля (49%), фарш свинний (18%), морква, цибуля ріпчаста, сало свинне...
142.00 грн

Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн

Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн