Голубці з телятиною та яловичиною
185.00 грн
Склад:
капуста білокачанна варена (34%), рис відварений (25%), яловичина знежилована (13%), телятина знежилована (10%), цибуля ріпчаста смажена (9%), морква смажена (9%), сіль кухонна, перець чорний мелений.
Алергени виділені жирним шрифтом.
Опис:
голубці помістити в кастрюлю замороженими. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажання можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою щоб закрило верх голубців і тушкувати в літній період 40 хвилин, в зимовий 2 години на малому вогні.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити
Борщ червоний
картопля (34%), буряк (21%), капуста свіжа (14%), фарш свинний (8%),&nbs...
150.00 грн
Суп з фрикадельками
картопля (49%), фарш свинний (18%), морква, цибуля ріпчаста, сало свинне...
160.00 грн
Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), моло...
513.00 грн
Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), моло...
513.00 грн