Ковбаса домашня
264.00 грн
Склад:
свинина знежилована напівжирна (64%), сало свине (18%), вода питна, часник сухий, гірчиця в зернах, оболонка натуральна, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Алергени зазначені жирним шрифтом.
Алергени зазначені жирним шрифтом.
Опис:
ковбасу розморозити в холодильнику, духовці або мікрохвильовці з функцією "defrost". Смажити на рослинній олії (тваринному жирі), попередньо розігрітій сковорідці (під кришкою) на маленькому вогні, періодично перевертаючи, або поставити в розігріту духовку 180°C та запікати приблизно 20-30 хвилин.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Не підлягає повторному заморожуванню.
Вас може зацікавити
Борщ червоний
картопля (34%), буряк (21%), капуста свіжа (14%), фарш свинний (8%),&nbs...
150.00 грн
Суп з фрикадельками
картопля (49%), фарш свинний (18%), морква, цибуля ріпчаста, сало свинне...
160.00 грн
Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), моло...
513.00 грн
Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), моло...
513.00 грн