
Перець фарширований з м'ясом
165.00 грн
Склад:
перець болгарський (33%), крупа рисова відварена (20%), цибуля ріпчаста смажена (17%), свинина знежилована напівжирна (16%), морква смажена, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.
Опис:
перець помістити в кастрюлю замороженим. Зробити зажарку з моркви, цибулі, за бажанням можна додати сметану, томатну пасту. Залити водою, щоб закрило верх перців і тушкувати в літній період 40 хвилин, в зимовий 2 год. на малому вогні.
Вас може зацікавити

Борщ червоний
картопля (34%), буряк (21%), капуста свіжа (14%), фарш свинний (8%),&nbs...
132.00 грн

Суп з фрикадельками
картопля (49%), фарш свинний (18%), морква, цибуля ріпчаста, сало свинне...
142.00 грн

Тефтелі з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн

Котлети з кроля
м’ясо кроля знежиловане (78%), молоко коров’яче (12%), батон пшеничний, сіл...
482.00 грн